Doe mee aan onze wandeling met fotozoektocht en steun het goede doel!

Net zoals de voorbije jaren organiseert Practimed een mooie wandeling met fotozoektocht ten voordele van ‘Samen voor Hoop’.

Voor slechts €7 kan je deelnemen aan een wandeling van 6 km door de prachtige omgeving van Gerhagen in Tessenderlo. Deze tocht biedt je de perfecte gelegenheid om te genieten van de natuur terwijl je op zoek gaat naar verborgen foto’s. De wandeling is ook erg leuk voor kinderen, met een start langs het Fluisterpad en een finish die dwars door de speeltuin bij de VVV-toren loopt. Er zijn verschillende horecazaken gelegen onderweg, waar je indien gewenst even kan pauzeren.

Je kan jouw inschrijvingsformulier verkrijgen aan de balie van Practimed Tessenderlo (Groenstraat 27 – 3980 Tessenderlo)

Vergeet niet om je antwoord vóór 31/08/24 in te leveren om kans te maken op een cadeaubon voor winkeldorp Tessenderlo ter waarde van €30, €25, €20, €15 of €10.

De volledige opbrengst van de wandeling met fotozoektocht zal integraal geschonken worden aan ‘Samen voor Hoop’ dat dit jaar als goed doel het Kinderkankerfonds heeft uitgekozen.

Voor meer informatie en eventuele wijzigingen aan het parcours kan je terecht op onze website. Vanaf maandag 9 september 2024 zal je hier ook de winnaars en de antwoorden terugvinden: www.practimed.be.

Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om ons te contacteren via communicatie@practimed.be