Medisch Centrum Tessenderlo

Medisch Centrum Bree

Medisch Centrum Maasmechelen

Medisch Centrum Tessenderlo

 

ROUTE

Vanuit Ham
Vanaf het op- en afrittencomplex van de E313 rijdt u richting Tessenderlo-Centrum. U rijdt voorbij de kerk van Genendijk en de 4de straat aan de linkerkant (Neerstraat) slaat u af richting Tessenderlo-centrum. U volgt deze straat tot aan de 2 de straat links (Groenstraat). Als u deze straat inslaat komt u voorbij het zwembad, een 400m verder bevindt zich het Medisch Centrum aan de linkerkant.

Vanuit Diest
Indien u komt uit de richting Diest rijdt u bij het naderen van Tessenderlo-Berg aan de eerste rotonde rechts en slaat u enkele honderden meter verder links in op de Industrieweg. Rechts van u bevinden zich de chemische bedrijven. Na ongeveer 1 kilometer is het Medisch Centrum gelegen aan de rechterkant.

Vanuit Geel
Indien u komt van Geel, rijdt u:

Via Klein-Vorst
Aan de T-splitsing aan kerk gaat u naar rechts en slaat u meteen links de straat naast de kerk (Meerlaarstraat) in. U vervolgt steeds uw weg tot aan de derde straat aan uw linkerkant (Neerstraat). U volgt deze straat tot aan de 2de straat links (Groenstraat). Als u deze straat inslaat komt u voorbij het zwembad, een 400m verder bevindt zich het Medisch Centrum aan de linkerkant.

Via de E313
Vanaf het op- en afrittencomplex van de E313 rijdt u richting Tessenderlo-Centrum (bij de afrit van de E313 meteen naar rechts en dan steeds rechtdoor). U rijdt voorbij de kerk van Genendijk en de 4de straat aan de linkerkant (Neerstraat) slaat u af richting Tessenderlo-centrum. U volgt deze straat tot aan de 2de straat links (Groenstraat). Als u deze straat inslaat komt u voorbij het zwembad, een 400m verder bevindt zich het Medisch Centrum aan de linkerkant.

Vanuit Beringen
Indien u komt van Beringen-Paal rijdt u in Hulst aan de rotonde de Industrieweg op en volgt u richting Diest en Tessenderlo-Centrum. Na een tijdje rijdt u over een treinspoor, dan neemt u de eerste straat rechts (H. Hartlaan) richting Schoonhees. Deze straat volgt u tot aan het rondpunt. Hier gaat u rechtdoor (2de afslag). Na 150 meter bevindt het Medisch Centrum zich aan uw rechterkant.

PARKING

Met de fiets
Er is een fietsenstalling voorzien vooraan op de parking rechts van het gebouw.

Met de wagen
Er is een gratis parking voorzien voor de patiënten. Deze parking bevindt zich aan de rechterzijde van het gebouw en staat duidelijk aangegeven. Er zijn ook parkeerplaatsen voor personen met een handicap. De in- en uitrit bevinden zich in de Groenstraat.

LET OP: ER IS EENRICHTINGSVERKEER OP DE PARKING!

Met het openbaar vervoer
Recht tegenover het Medisch Centrum is er een bushalte. De bussen van De Lijn houden hier halt. De lijnen 17a, 19, 19b, 20, 184, 299, 302 en 321 komen hier voorbij. De belbussen met het nummer 717 en 751 hebben hier ook een halte.

 

Medisch Centrum Bree

Het Medisch Centrum Bree is gelokaliseerd in De Houborn 44, gelegen achter het voormalig ziekenhuis van Bree.

ROUTE

Vanop de N73 kan u het Medisch Centrum Bree makkelijk bereiken door aan het rondpunt ter hoogte van de politiepost Bree rechts af te slaan zodat u de politiepost langs uw rechterzijde voorbij rijdt. Aan het volgende rondpunt neemt u de 4de afslag, naar links.

PARKING

Met de fiets
Er is een fietsenstalling voorzien rechts van het gebouw, net voor de personeelsparking op de rechterzijde.

Met de wagen
Er is een gratis parking voorzien voor de patiënten. Deze parking bevindt zich rechts voor het gebouw en staat duidelijk aangegeven. Links en rechts van het gebouw is de parking gereserveerd voor personeel en geneesheer-specialisten. Er zijn parkeerplaatsen voor personen met een handicap en parkeerplaatsen voor jonge ouders (met fopspeen -icoon) voorzien.

LET OP: ER IS EENRICHTINGSVERKEER OP DE PARKING!

Met het openbaar vervoer
Ter hoogte van De Houborn 28 houden de bussen van De Lijn halt, op 3 minuten stappen van het Medisch Centrum. De bussen met nummer 8, 13b, 14, 14b, 16, 40, 68, 183 en 302 komen hier voorbij. De belbussen met het nummer 746 en 748 hebben hier ook een halte.

 

Medisch Centrum Maasmechelen

 

ROUTE

Wanneer u op de  Koning Albertlaan bent slaat u af in Heesterstraat. Na 20 meter vindt u het centrum aan de rechter zijde.

PARKING

Met de fiets
Er is plaats voorzien naast het gebouw waar uw fiets geplaatst kan worden.

Met de wagen
De ingang van de parking bevindt zich in de Heesterstraat.

Er is een gratis parking voor de patiënten voorzien. De parking bevindt zich voor het gebouw en staat duidelijk aangegeven. Er zijn parkeerplaatsen voor personen met een handicap. Er is een éénrichting verkeer op de parking. Vergeet je parkeerschijf niet te leggen! Parkeer je helemaal achteraan op de parking achter de haag, dan is een parkeerschijf niet nodig. De uitrit bevindt achter de schutterhoefstraat.

Met het openbaar vervoer
Op slechts 2 min wandelen van het medisch centrum in de koning Albertlaan bevindt zich een bushalte van de lijn. De bussen met nummer 64 en 725 komen hier voorbij.