Wij gebruiken cookies op deze site om het surfen te bevorderen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'OK' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies.Lees meer

Het COVID testcentrum in Tessenderlo is open!Lees meer

18 December 2019

Nieuwe specialisten Medisch Centrum 2019: overzicht

In 2019 heeft Practimed enkele nieuwe specialisten kunnen aantrekken om consultatie te houden in haar medische centra.

Op 6 mei 2019 startte Dr. Griet Sannen als nieuwe radiologe binnen het Medisch Centrum van Bree. Zij was werkzaam in het Laurentius Ziekenhuis als algemeen radioloog en in het Meditta Medisch Centrum te Echt met voornamelijk focus op mammografie en echografie weke delen. Hierin heeft zij ondertussen dan ook een ruime ervaring opgebouwd. Sinds 1 oktober 2019 werkt zij ook afwisselend met Dr. Van Steen op donderdag.

pic-0

Op 17 mei 2019 startte Dr. Wendy Speeckaert als nieuwe orthopedist in het Medisch Centrum Tessenderlo. Zij behaalde haar opleiding orthopedie en traumatologie in Luxemburg en Duitsland en heeft kennis van het hele gebied van orthopedie en traumatologie. Hierdoor is zij tevens geïnteresseerd in kleine heelkunde, infiltraties en ook steunzolen.

pic-0

Op 4 september 2019 startte Dr. Enrico Neven opnieuw binnen het Medisch Centrum van Bree. Hij had in het verleden al met ons samengewerkt en wilde nu zijn activiteiten hervatten. Dr. Neven is gespecialiseerd in kniechirurgie en sportchirurgie.

pic-0

Dr. Storme Nathalie en Dr. Callewaert Geertje startten 9 september 2019 als gynaecologen in het Medisch Centrum van Tessenderlo. Zij zijn eveneens werkzaam binnen het AZ Diest. Beide specialisten zijn gespecialiseerd in algemene gynaecologie, verloskunde en echografie.

pic-0

Sinds 1 december 2019 is Dr. Verena Wijnen (Jessa Ziekenhuis) als nieuwe orthopedist gestart binnen het Medisch Centrum Tessenderlo. Dr. Wijnen is gespecialiseerd in voet- en enkelchirurgie, diabetische voetkliniek en traumatologie. Vanaf januari 2020 zal zij ook op donderdagnamiddag consultatie houden in het Medisch Centrum van Tessenderlo.

pic-0