Bereikbaarheid

De Medische Centra van Practimed zijn vlot bereikbaar met de auto, de fiets en het openbaar vervoer.

Medisch Centrum Tessenderlo


ROUTE

Vanuit Ham

Vanaf het op- en afrittencomplex van de E313 rijdt u richting Tessenderlo-Centrum. U rijdt voorbij de kerk van Genendijk en de 4de straat aan de linkerkant (Neerstraat) slaat u af richting Tessenderlo-centrum. U volgt deze straat tot aan de 2 de straat links (Groenstraat). Als u deze straat inslaat komt u voorbij het zwembad, een 400m verder bevindt zich het Medisch Centrum aan de linkerkant.


Vanuit Diest

Indien u komt uit de richting Diest rijdt u bij het naderen van Tessenderlo-Berg aan de eerste rotonde rechts en slaat u enkele honderden meter verder links in op de Industrieweg. Rechts van u bevinden zich de chemische bedrijven. Na ongeveer 1 kilometer is het Medisch Centrum gelegen aan de rechterkant.


Vanuit Geel

Indien u komt van Geel, rijdt u:


Via Klein-Vorst

Aan de T-splitsing aan kerk gaat u naar rechts en slaat u meteen links de straat naast de kerk (Meerlaarstraat) in. U vervolgt steeds uw weg tot aan de derde straat aan uw linkerkant (Neerstraat). U volgt deze straat tot aan de 2de straat links (Groenstraat). Als u deze straat inslaat komt u voorbij het zwembad, een 400m verder bevindt zich het Medisch Centrum aan de linkerkant.


Via de E313

Vanaf het op- en afrittencomplex van de E313 rijdt u richting Tessenderlo-Centrum (bij de afrit van de E313 meteen naar rechts en dan steeds rechtdoor). U rijdt voorbij de kerk van Genendijk en de 4de straat aan de linkerkant (Neerstraat) slaat u af richting Tessenderlo-centrum. U volgt deze straat tot aan de 2de straat links (Groenstraat). Als u deze straat inslaat komt u voorbij het zwembad, een 400m verder bevindt zich het Medisch Centrum aan de linkerkant.


Vanuit Beringen

Indien u komt van Beringen-Paal rijdt u in Hulst aan de rotonde de Industrieweg op en volgt u richting Diest en Tessenderlo-Centrum. Na een tijdje rijdt u over een treinspoor, dan neemt u de eerste straat rechts (H. Hartlaan) richting Schoonhees. Deze straat volgt u tot aan het rondpunt. Hier gaat u rechtdoor (2de afslag). Na 150 meter bevindt het Medisch Centrum zich aan uw rechterkant. 


PARKING

Met de fiets

Er is een fietsenstalling voorzien vooraan op de parking rechts van het gebouw.


Met de wagen

Er is een gratis parking voorzien voor de patiënten. Deze parking bevindt zich aan de rechterzijde van het gebouw en staat duidelijk aangegeven. Er zijn ook parkeerplaatsen voor personen met een handicap. De in- en uitrit bevinden zich in de Groenstraat.

LET OP: ER IS EENRICHTINGSVERKEER OP DE PARKING!


Met het openbaar vervoer

Recht tegenover het Medisch Centrum is er een bushalte. De bussen van De Lijn houden hier halt. De lijnen 17a, 19, 19b, 20, 184, 299, 302 en 321 komen hier voorbij. De belbussen met het nummer 717 en 751 hebben hier ook een halte.


Medisch Centrum Bree

Het Medisch Centrum Bree is gelokaliseerd in De Houborn 44, gelegen achter het voormalig ziekenhuis van Bree.


ROUTE

Vanop de N73 kan u het Medisch Centrum Bree makkelijk bereiken door aan het rondpunt ter hoogte van de politiepost Bree rechts af te slaan zodat u de politiepost langs uw rechterzijde voorbij rijdt. Aan het volgende rondpunt neemt u de 4de afslag, naar links.


PARKING

Met de fiets

Er is een fietsenstalling voorzien rechts van het gebouw, net voor de personeelsparking op de rechterzijde.


Met de wagen

Er is een gratis parking voorzien voor de patiënten. Deze parking bevindt zich rechts voor het gebouw en staat duidelijk aangegeven. Links en rechts van het gebouw is de parking gereserveerd voor personeel en geneesheer-specialisten. Er zijn parkeerplaatsen voor personen met een handicap en parkeerplaatsen voor jonge ouders (met fopspeen -icoon) voorzien.

LET OP: ER IS EENRICHTINGSVERKEER OP DE PARKING!


Met het openbaar vervoer

Ter hoogte van De Houborn 28 houden de bussen van De Lijn halt, op 3 minuten stappen van het Medisch Centrum. De bussen met nummer 8, 13b, 14, 14b, 16, 40, 68, 183 en 302 komen hier voorbij. De belbussen met het nummer 746 en 748 hebben hier ook een halte.

Wij gebruiken cookies op deze site om het surfen te bevorderen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'OK' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies.Lees meer